4 Seizoenen

De Lente ik smorgens wakker en ben ik op de een of andere onduidelijke manier ongewoon vrolijk, alsof het leven bruist van de groei en van de doorbrekende zonnestralen….waarom ik dan zo vrolijk ben vraag ik me vaak af? het gevoel van op wolken lopen en het idee dat je verliefd op het leven bent.

De Zomer Er zijn ook van die dagen dat ik wakker word en dat ik gewoon dat zomers zwoele gevoel heb, noem het maar hormonen of gewoon ranzig geil en dat overal waar ik maar kijk mooie vrouwen zie waar ik wel 12 ronde’s de ring mee zou in willen of gewoon een paar uurtjes op de trampoline

De Herfst soms zijn er van die dagen dat ik gewoon lekker depri wil zijn, dat ik de blaadjes van de bomen zie vallen en dat de lucht standaard grijs is.
een gevoel van heimwee en gebrek aan liefde, en gewoon lekker medelijden met jezelf hebben.

De Winter van die dagen dat je het koud heb, het lijkt alsof de zon maar 1 uurtje per dag schijnt, je het liefst tegen iemand aan wil kruipen om maar dat geborgen gevoel van veiligheid te hebben en gewoon lekker een winterslaap in kan gaan en pas weer wakker worden in de lente.

Als met al blijkt wel weer dat ieder mens een bepaalde gevoelens cyclus heeft op welke hij of zij zijn leven in vult.
je moet het namelijk zo zien, je kan niet op je best zijn als je niet weet hoe je op zn slechts bent, je kan niet op de top komen als je niet door het dal bent gegaan…….dus ik heb uiteindelijk besloten dat ik gewoon mee beweeg als de wind en gewoon rustig de 4 seizoenen van mijn leven aanvaard.
XXX Sokkie

magazino 1