Een symphonie van geur

Ja, Ik weet het ik heb weer wat……..
Wat mij gisterenavond opviel toen ik op het hoekje van de bar in het plaatselijke coffeeshopje zat , was dat er erg veel meisjes op en af kwamen om een jointje te halen en zij allemaal een ander geurtje droegen.
Vrouwen maken er gewoon een sport van om erg lekker te ruiken en geloof me dat is erg fijn.

Ik denk dat de Metro-man ook wel enigzins zijn steentje bij wil dragen, maar de pogingen verbleken bij het natuurlijke talent van de vrouwen.

De laatste dosis fantastische geur die mij trof, nam me mee op een wolk van feromonen en een doordringende naar een zwoele nacht ruikende geur…..Michael Kors (www.michealkors.com)was de naam van het luchtje zei de jonge dame tegen mij toen ze zag dat ik dromerig zat te genieten van hoe lekker zij rook.

Hoe komen al die vrouwen erachter welke luchtjes zo lekker ruiken? testen ze alles in de parfumerie? is het gewoon dat wij mannen ons gewoon van alles laten aansmeren, of dat de luchtjes voor ons worden gekocht?,…….de enige die echt de tijd ervoor nemen zijn waarschijnlijk onze homofiele lotgenoten of de sinds het millenium wel bekende metro mannen.

Ik koop ook wel regelmatig een nieuwe eau de toillette (want scheren doe ik weinig , dus heb ik niet veel aan after shave) maar het blijft voor mij altijd een gok, en als ik dan weer per ongeluk iets gekocht heb waar ik een positieve ontvangst van mijn omgeving van heb gekregen dan blijf ik een tijd lang merk vast.

al met al ben ik helemaal gek van lekker ruikende vrouwen, want laten we eerlijk zijn, de met feromoon doordrenkte designer geuren zijn als het ware een lokmiddel om ons mannen een vals idee van de paringstijd te geven.

Normaal zou ik dit ook af sluiten met “keep on smiling”………maar ik hou het dit keer gewoon op “keep on smelling”

XXX Sokkie

magazino 8