Lesbische Sexbom gevangen in een mannen lichaam

Nou het is weer eens zover, ik heb mijn leven maar weer een keertje onder de loep gegooid…….
Ik heb mezelf weer een paar cruciale vragen gesteld en kom nu langzaam maar zeker tot continu dezelfde conclusie.

Ik kijk de laatste tijd zo af en toe eens van die programma’s tussen mannen en vrouwen en hoe zij in bepaalde situaties reageren of hoe zij een bepaalde mening hebben hebben over bepaalde situaties.

Ik merk aan mezelf dat ik vaak eerder op dezelfde lijn zit als vrouwen en NIET op een zelfde lijn met de mannen…..vreemd bedacht ik me……..

Dan ga je eens goed nadenken of het wel allemaal met je klopt, dan gooi je je leven onder de loep, dan stel je jezelf een paar bepaalde vragen en als het goed is en je eerlijk met jezelf bent dan kom je er wel uit.

Mijn eerste vraag aan mezelf was: zou ik Homo zijn?………nou daar was ik al gauw achter dat is absoluut niet het geval want de sexuele prikkels die vrouwen bij mij teweeg brengen, die heb ik totaal niet bij het idee van behaarde mannen benen.

mijn tweede vraag:Mischien ben ik in het verkeerde lichaam geboren en zou ik eigenlijk vrouw moeten zijn?….Nou dat denk ik eigenlijk ook niet, want hoewel ik veel van kleding en accesoires houd, en gerust uren lang kan zitten kletsen over van alles en nog wat…….ik zou het niet kunnen doen met mannen, dus deze optie viel ook weg.

De opties worden steeds minder dus er moet toch iets zijn waardoor ik zo “in touch” met mijn vrouwelijke kanten ben.
heb al de diverse test gedaan om te kijken of mijn testosteron peil wel goed is, en als ik de cijfers moet geloven ben ik zo mannelijk als een holbewoner die vrouwen aan hun haar naar zijn grot toe sleepte…..dus daar kan het ook niet aan liggen.

Ik heb gewoon een ernstig probleem, want mijn gevoel voor vrouwen is zo groot dat menig lesbische bouwvakker er een puntje aan kan zuigen (niet letterlijk uiteraard)

Ik kan gewoon goed met vrouwen opschieten en hecht meer waarde aan hun verhalen en meningen dan mijn waardering voor de verhalen van mijn lotgenoten die het slechts over voetbal, auto’s en Zuipen kunnen praten.

Als ik het nou weer eens probeer te relativeren kom ik tot een aantal slot conclusies:
*Ik ben een zachtaardig mens
*Ik ben helemaal gek op vrouwen
*Ik heb teveel testosteron
*Ik ben geboren als man
*Ik ben geen homo want ik heb niks met mannenliefde
*Dames kleding staat mij niet zo schattig

Als ik dan weer eens rustig verder denk, dan denk ik dat ik weet waar het probleem zit,,…….
Ik denk dat ik een Lesbische Sexbom ben die gevangen zit in een mannen lichaam

Want ik hou teveel van vrouwen (en niet omdat ik graag scherpe tong gebruik ((als ik spreek uiteraard))….ik heb teveel mannelijke eigenschappen (valt me altijd op als ik onder de douche sta)………

Al met al denk ik dat ik maar gewoon een leuk lesbisch vriendinnetje moet nemen , die er geen probleem mee heeft dat ik mezelf vermomd heb als man.

XXX Sokkie

magazino 6