Alweer de laatste positivo update die ik met je ga delen…..ik hoop dat een ieder dit leest of gelezen heeft er een positievere kijk op het leven op na houd of in ieder geval weet dat er best positieve dingen om je heen gebeuren zolang je er maar voor open staat.

sportschoolPositivo 1.  Opstaan , Sporten en dan rustig aan het werk gaan….klinkt mischien voor de meeste als verplichtingen, maar als je het allemaal als hobby bekijkt trek je er mischien nog een positief zen moment uit. Ik zit in een bepaald ochtend ritueel en dat geeft rust, een energiek gevoel en het is nog goed voor mijn figuur ook.

 

 

Positivo 2. Fat Albert…die dikke knuffel maakt me gewoon elke keer blij als ik hem zie, sterker nog als ik ’s morgens uit de sportschool kom zit hij me al op de nieuwezijds op te wachten. Albert woont in een huis met kleine kindjes en kan ik me voorstellen dat hij bepaalde uren van de dag liever bij mij op mijn bureau ligt te slapen. Ik denk dat albert en ik een wederzijdse knuffel relatie hebben want albert knuffelt mij net zo hard terug als dat ik hem knuffel 🙂

albert

 

tapasPositivo 3.  Dat was nadenken over hoe goed het eigenlijk is om af en toe een beetje stil te staan bij hoe goed, of hoe lekker je het heb….af en toe eens een momentje nemen om gewoon een beetje het gevoel van geluk te proeven…..je hoeft namelijk niet meteen een ALL-YOU-CAN-EAT geluks buffet te nuttigen, bekijk het als Tapas want alleen de smaak van een beetje is op zich al voldoening genoeg.

 

 

 

Live to Love, Love to Live

 

Sokkie