Bi-sexueel fotomodel met een eigen leven en genoeg geld

Nou zoals eens in de zoveel tijd heb ik weer eens bindingsdrang…..nu hoor ik de meeste mensen die mij persoonlijk goed kennen denken van: ja ja het is weer die tijd van het jaar voor sok.

Maar nee ik was echt serieus, tenminste dat hoop ik nou eindelijk eens een keertje.
Ik ging bij mezelf ten rade en probeerde me nou te bedenken wat ik nou eigenlijk in een vrouw zoek:

-ze moet lief zijn
-ze moet er leuk uitzien
-ze moet zelfstandig zijn
-ze heeft erg veel geduld nodig
-en ze moet een beetje mijn leeftijd zijn

nou dat was een goed begin om een bepaalde richtlijn op aan te houden.
Al gauw kwam ik zelf tot de ontdekking dat ik mezelf weer in de maling aan het nemen was want eigenlijk had ik al een heel ander eisen pakket samengesteld en die komt in grote lijnen wel overeen met de voorgenoemde stellingen maar ik heb hier en daar nog een klein gaatje in mijn theorie gevonden.

ik zoek namelijk nog een heel aantal andere eigenschappen in een vrouw die ik in eerste instantie niet wilde erkennen maar toch zeker meespelen in mijn zoektocht naar de prinses op het witte paard (of een witte porsche cabrio, in deze tijd dan!)

-ik zoek een wilde
-ik zoek een feester
-ik zoek een sexueel zeer actieve vrouw
-ik zoek een wereldburger
-en ze mag best wat jonger als ik zijn

kortom mijn ideaal beeld nam ineens weer een hele andere vorm aan
en ik ging op een blaadje al deze dingen opschrijven in de hoop dat ik er nou eindelijk eens uitkwam.

als ik al deze puntjes naast elkaar zette misde ik hier en daar nog een paar dingetjes

-ze moet wel trouw zijn
-ze moet mij kunnen remmen
-en ze mag niet erg dom zijn

nou als ik alles effe op een rijtje zet is trouw zijn toch wel 1 van de prioriteiten, want ik ben niet jaloers van aard maar ik zou het niet tof vinden als ze mij met andere jongens in de maling zou nemen…….met andere vrouwen geen probleem trouwens want op vrouwen kan ik niet jaloers worden, daar kan ik alleen maar veel bewondering voor opbrengen.

maar ik dwaal weer af dus laat ik even op opsomming maken van mijn ideale vrouw:

-ze moet lief zijn
-ze moet er leuk uitzien
-ze moet zelfstandig zijn
-ze heeft erg veel geduld nodig
-en ze moet een beetje mijn leeftijd zijn, maar ze mag best iets jonger wezen
-ik zoek een wilde
-ik zoek een feester
-ik zoek een sexueel zeer actieve vrouw
-ik zoek een wereldburger
-ze moet wel trouw zijn
-ze moet mij kunnen remmen
-en ze mag niet erg dom zijn

al met al een hele missie, als ik het nou goed bekijk heb ik om mij te binden het volgende nodig:

een bi-sexueel ex-fotomodel, die raket-leer gestudeerd heeft en tussentijds een groot internationaal imperium heeft opgebouwd, veel geduld voor mijn rare eigenschappen nodig heeft,die graag naar een feestje gaat, sexueel erg actief en ongeremd is,en als het puntje bij paaltje komt erg trouw is (behalve met vrouwen, want ik word niet zo jaloers)

tsja en ik me maar afvragen waarom ik altijd geweigerd word voor programma’s als weet wat je date etc. ik ben gewoon lastig en veeleisend……

maar mocht je onverhoopt nog een vrouw of meisje kennen die aan de beschrijving voldoet en die er wel wat in ziet om eens op stap te gaan met een lastige, eigenwijze, maar toch charmante en bovenal trouwe druktemaker….laat het me effe weten, want anders blijf ik een ouwe vrijer…. XXX

magazino 5